Om mig/ Gästbok

                                                      mother-earth-145188350.jpg

Jag heter Sofie och jag är 33 år. Jag har varit medial i hela mitt liv och känt, sett, hört eller på andra sätt märkt av den andliga världen. Jag har hållit på aktivt med meditation, kanalisering och healing sedan 2006. Under 2010 och 2011 har jag gått min utbildning hos Maria Rosenlind i Vadstena på Avalon Terapi och Utbildning och jag är diplomerad medium och healer enligt tidsandans nya tidens medium och healer med fokus på att ha direktkontakt med det vita brödra- och systerskapet snarare än med döda anhöriga.

Jag bor tillsammans med min man, barn och vår katt i ett hus med många spännande energier i Vättersnäs, Huskvarna och jag ser verkligen fram emot att träffa just Dig för att hjälpa Dig framåt på Din livsväg! 

Välkommen!!

Sofie  [javascript protected email address]

 

Här publicerar jag mail med tankar, upplevelser, känslor eller frågor som ni skickar till mig på englavinge@hotmail.se

Ni kan också använda kontaktformuläret till höger.

 Välkomna!

"Tusen tack för kanaliseringen! Att komma till dig gör mig alltid extra stärkt efteråt och dina budskap är så talande. Det är så härligt att komma och få bekräftelse på saker som jag redan tänkt och som du inte kan veta något om. Precis som du brukar säga så leder ditt arbete också alltid till att jag stärks i mig själv och i hur jag ska vandra min livsväg. Du är bäst, sluta aldrig använda dina kunskaper! Många kramar Anna"

"Du är bäst, det här är ditt kall! Kram Petra"

"Hur kan du veta allt du säger om mig? Galet men så fascinerande! Jag vill också kunna allt du kan! Och du säger ju att jag kan det så nu minsann ska ja ta klivet och verkligen satsa på mig själv!"

"Jag saknar redan dina meditationer men din skiva går varm, vi ses i höst!!"

"Direkt när jag öppnade din hemsida fick jag rysningar, en glädje spreds i kroppen och jag kom på mig själv att jag log.  Härligt sköna vibrationer :) Kram"  

"Tack för en otroligt klockren kanalisering. Jag ryser fortfarande när jag tänker på det, du kan omöjligt veta det du fick fram eftersom vi inte känner varandra. Du har en gåva!!"

"Vilken stark meditationskväll, sådan kärlek! Sprid din kunskap, du behövs! Kärlek!!"

"Om du bara visste vilken nytta du gör med dina meditationskvällar. Det känns alltid både i hjärta, kropp och själ. Numera är hjärtat precis där det ska vara!"

"Sprid din visdom, du ska sannerligen gå i täten och visa vägen för oss andra. Det är en gåva att få ha träffat dig och att få ta del av dina förmågor!"

"Tack för att jag har fått träffa dig!! Dina budskap är alltid sanna och träffar rätt mitt i hjärtat. Dina händer fullständigt strömmar av healing och både den och meditationen har gett mig en helt annan livskvalité! Kram till dig!!"

"Din gåva är unik, vårda den väl!"

"När jag gick in på din hemsida spreds jag av värme, äntligen har jag hittat rätt. Jag är hemma!"

"Vilken härlig hemsida, full av kärlek och ljus. Precis som du!!! KRAM"

"Vi har fått tillbaka vårt hem!! Bara ditt sätt att vara i kontakten med oss skänkte oss lugn. Vi skulle aldrig tveka över att kontakta dig igen om det skulle behövas. Återigen tusen tusen tack för all din hjälp! Kram"

"Dina budskap är helt otroliga, det är fantastiskt att du kan känna in saker som ingen annan kan veta om mig. Tack för en härlig stund!"

"Dina händer brinner, jag älskar att få healing av dig, jag unnar mig det lika väl som andra unnar sig massage. Det håller mig på banan när det gäller lugn, stabilitet och kärleksfull energi. Tack för att du finns!"

"Tack vare dig och din healing och dina meditationstillfällen har jag nu vågat stå upp för mig själv och säga vad jag tycker och vad jag känner. Det är helt otroligt, jag har förändrats till det bättre på ett helt fantastiskt sätt. TACK!!! Kram"

"Du utstrålar lugn och livsglädje. Jag är helt övertygad om att du är en ängel. Din healing gör under för mig, tack för att du finns!"

"Jag kommer aldrig mer gå till ett traditionellt medium som jobbar med döda anhöriga, det ger mig ingenting. Jag längtar redan efter att möta det vita brödra- och systerskapet, de som känner mig bättre än alla andra... förutom jag själv såklart! Lyssna alltid inåt! TACK!"

"Efter din meditation har jag känt ett inre lugn som jag inte har känt på många många år. I´ll be back!!"

"Jag älskar dina skivor! Tack för att jag inte längre får abstinens mellan meditationstillfällena!"

"Tänk att ha sådant lugn som du har vid din ålder, du är här för att smitta till alla oss andra. Vacka ljusspridare! All kärlek till dig"

"Jag börjar närma mig din känsla av tillit och lugn och det är ju helt fantastiskt jämfört med hur jag levde mitt liv innan jag träffade dig. Det är en gåva att ha fått träffa dig! Kärlek till dig!"

"Vilket lugn man får hos dig, det spelar ingen roll om det är healing, meditation, konsultation eller genom kursdagar. Min vilopuls sänks och jag får ett inre ro som jag inte kan få på andra sätt. Fantastiskt, längtar redan efter att träffa dig och "dina" igen!"

"Du är helt underbar, det märks att du är inkarnerad ängel här på jorden. Vilken kärlek och glädje du sprider! Tack för att du finns!"

"När jag hittade din hemsida kände jag att jag hittade hem. Du och din katt gör fantastiska saker för mig, är sååå glad för att ha hittat dig! Namaste!"

"Ängel, underbarn, mirakel!! Ditt icke-dömande gör mig mållös! Du är fantastisk, fortsätt med det du gör. Det här är du menad att göra!"

"Hemkomna efter en härlig meditationsstund hos Sofie vilket jag varmt kan rekommendera för er i Jönköpingstrakten:))"

"Din konsultation till mig stämde med 150 %. Så kärleksfulla budskap och även konkreta tips på hur jag kan göra för att leva ur mitt hjärta och vända min negativa livssituation till något positivt är helt otroligt. Är så glad att jag fått kontakt med dig! Tusen tusen tack! Kärlek!"

"Din healing är som balsam för ens själ. Alla går på ansiktsbehandlingar och annat hit och dit för vår kropp, vårt skal, men det är din behandling för själen som gör att jag kan må så här gott nu. Dina händer bara pirrar över min kropp och det lugn, välbefinnande och ro som du ger mig är otrolig. Att din katt dessutom ligger under bänken under hela sessionen och skänker sin kunskap och lugn och healing är ju en fantastisk bonus! Vi ses om en månad igen!"

"WOW, äntligen finns Access bars här i trakterna! Älskar detta och skulle kunna ta emot varje dag! Att du dessutom skickar lite extra healing bara genom att ta på en gör ju inte saken värre! Vi ses snart igen!"

"Jag är så glad att jag har hittat dig, du är så genuint kärleksfull och hjälper mig varje dag framåt med dina kärleksfulla ord och budskap som jag påminner mig själv om. Jag har testat allt hos dig och ändå känner jag bara att jag vill ha mer. För varje möte känner jag hur ytterligare en pusselbit läggs på plats. Efter senaste Acces bars behandlingen kunde jag se det i mig själv som du sett länge; jag är stark, vacker och full av kärlek till både mig själv och andra! Tack! Vi ses snart igen!"