Healing

                                healinghand2.jpg

Healing är något som funnits i alla tider, förmågan att använda vår inre kraft och genom våra händer och vår kropp utstråla läkande kraft. Vetenskapens medicin har konkurrerat ut denna förmåga, men jag märker hur healing blir mer och mer accepterat igen och det är bara en tidsfråga innan healing åter kan finnas mer synligt inom sjukvården Healing har en avslappnande effekt på nervsysytemet viket ger en bättre djup sömn och healing är stressreducerande. Healing och meditation visar på positiva effekter när det gäller att stanna upp, läka vårt inre och känna efter vad som är viktigt i livet. 

Positiv effekt av healing kan man få vid olika smärttillstånd såsom huvudvärk, led och muskelvärk, allergier, astma, högt blodtryck, stressrelaterade sjukdomar samt emotionella obalanser såsom ångest och depressioner. Det viktigaste med healing är att det är självläkande och den inre harmoni som följer med behandlingen.

Jag arbetar med flera olika healingtekniker men främst med en teknik som är utvecklad av Stylianos Atteshlis, kallad "Daskalos". I den här healingformen har jag en nära kontakt med ärkeänglarna Mikael, Gabriel, Rafael, Uriel samt Kristus och White Eagle. Healingen tar ca 45-65 minuter och kan hjälpa vid både fysiska och emotionella åkommor. Du ligger då på min bänk medan jag under tystnad och med musik i bakgrunden lägger mina händer på Dig utifrån ett särskilt mönster. Efteråt redogör jag för Dig om det är något särskilt jag har känt in eller om Du själv har fått till Dig något under behandlingen som Du vill diskutera.

Jag erbjuder även healing på distans, jag återkopplar då det jag får till mig per telefon eller skriftligt efteråt. Jag har flera kunder runt om i världen men även här på närmare håll som uppskattar distanshealing mycket där energin går direkt till er själ utan att passera vår medvetenhet.

För mer information eller bokning av tid hör av Dig till mig:

Sofie  [javascript protected email address]