Konsultation

creek.jpg

Medial vägledning där Du kan få svar på Dina frågor från andliga vägledare som jag kanaliserar. Frågorna kan vara om Din andliga väg, Dina livsuppgifter, råd om arbete, relationer och andra utmaningar Du står inför i livet. Min viktigaste uppgift, som jag ser det, är att stötta Dig att våga lita på Dig själv och Din egen inre vägledning. Jag kanaliserar vägledning från andliga vägledare och änglar, oftast inte anhöriga från andra sidan.

Jag jobbar vanligen så att jag zoomar in Dig och då brukar jag bara be om hela namnet, för och efternamn. Jag frågar också Dig innan om det är något särskilt Du vill ha svar på från konsultationen med mig. En del vill bara veta allmänt och andra har mer specifika frågor som känns viktiga att få svar på. Så där bestämmer Du själv om jag bara ska meditera kring Dig som person eller om Du har vissa frågeställningar utöver detta som Du vill ha svar på. Därefter sitter jag ner ensam i lugn och ro och mediterar och ställer frågor om Dig. Det jag får fram skriver jag ner och därefter återger jag det till Dig genom samtal antingen vid fysiskt möte eller genom telefon eller mail.

Anledningen till att jag har valt att jobba så här är för att jag själv varit hos en del medium och jag tycker att det är rätt så tråkigt att sitta och kolla på ett medium när det sitter tyst och "hummar för sig själv", ger en mening eller två och sen sitter tyst igen. Jag får också mycket till mig genom automatisk skrift varav jag har valt att arbeta på det här sättet. Det blir mer att jag "redovisar" det jag fått till mig och därför kan jag inte heller efterkorrigera något utifrån hur någon reagerar, vilket jag också varit med om mycket hos medium. Om de får en instämmande reaktion brer de oftast på lite mer där och får de en negativ reaktion så omskriver de vad de fått fram. Jag kan inte påverkas något vidare i kontakten med personen i fråga vare sig utifrån utseende, reaktioner eller ansiktsuttryck. Det som kan hända vid "redovisningen"/samtalet med Dig är att jag får ett förtydligande från den andliga världen som kan komplettera det jag ofta redan fått fram.

En konsultations redovisning tar cirka en timme. Du bokar tid för personligt besök eller telefonkonsultation. Jag kan även ge Dig texten jag fått fram om Dig direkt via mail eller post om Du hellre vill sitta i lugn och ro och läsa det jag fått till mig. Konsultation ges vanligen kvällstid eller helger enligt överenskommelse.

Anmälan/tidsbokning: Sofie  [javascript protected email address]


Vill Du att jag ska komma och hålla en kanaliseringskväll hemma hos Dig och Dina vänner för att lämna budskap så kontakta mig. Det behöver inte vara en speciell lokal. Ni ska vara 6-15 personer. Oroa Dig aldrig för att Du får hemska budskap till Dig. All konsultation genom mig och det vita brödra- och systerskapet ges alltid i fullaste kärlek och omsorg. Ingen vill stjälpa Dig eller få Dig att må dåligt utan Du ska alltid känna Dig stärkt och kärleksfullt påfylld!

                                Välkomna!