Regndroppsmassage

regndroppsmassage.jpg

Regndroppsmassage är en underbart avslappnande behandling som är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, men även mot andra kroppsliga besvär och sjukdomar. Behandlingen som utförs med hjälp av de terapeutiska eteriska oljorna är en form av medicinsk aromaterapi som initialt är framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Det är en behandling där man använder sig av en kombination av fjäderstrykningar, vitaflex och andra massagetekniker för att få kroppen i strukturell, emotionell och elektrisk balans. Metoden hjäler till att baansera kroppens energicentrum och att frigöra blockeringar, allt utan tryck eller manipulation mot kroppens egna vilja.

Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att läka sig själv, bland annat genom att korrigera förskjutningar i ryggraden. De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsmassage också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

Nio olika eteriska oljor, alla med olika förmågor, appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. På ryggen droppas de på som regndroppar och stryks ut med en massageteknik hämtad från en av Lakotaindianernas healingmetoder. Som avslutning på behandlingen ligger Du med en varm handduk på ryggen, vilket är underbart skönt och som också snabbar på och ökar behandlingens effekt.

I en genomförd studie med 14 000 personer svarar 97 % att behandlingen var positiv, 98 % tyckte att det var skönt, 89 % svarade att det förbättrade hälsan och 86 % upplevde en känslomässig förbättring. 99 % svarade att de skulle gå på regndroppsmassage igen. Välkommen att prova du också!

Behandlingen varar cirka en timme och bokning görs hos Sofie

englavinge@hotmail.se

Välkomna!