Kurser

autumn-leaves.jpg

Under 2014 erbjuds en kurs/studiecirkel på sammanlagt 8 träffar á 2 h för att lära Dig mer om chakras, kristaller, tidigare liv, naturväsen, kraftdjur, änglar och mästare, måla själstavlor, automatisk skrift, drömtydning och annat som händer vid dessa tillfällen. Vi börjar med 4 torsdagar i vår. Max 10 platser så först till kvarn!

Aura- och chakrakurs:

En dag där Du lär känna Dina sju huvudchakran, våra energihjul. Få information om vad de står för och hur de kan hjälpa Dig att öppna upp och lyssna inåt. Lär även känna Din aura och de olika lager den består av. Rensa ut gamla blockeringar och fyll på med ny härlig energi, förstå varför just Du mår och känner som Du gör utifrån det Du bär med Dig.

Dagen består av gemensamma meditationer, information om chakras, auran och kunskapen om hur Du med deras hjälp kan bli friskare och piggare samt gemensamma övningar i par eller grupp.

Det vita brödra- och systerskapet:

En dag där Du bekantar Dig med det vita brödra- och systerskapet. Lär känna de uppstigna mästare som finns här. Förstå deras olika uppgifter och lär Dig känna igen dem.

Dagen består av gemensamma meditationer, information om det vita brödra- och systerskapets dimensioner och att ta reda på vilka just Du har med Dig till Din hjälp.

Måla själstavlor:

Den här dagen ägnar vi åt att måla själstavlor och vi förmedlar budskap till den person som tavlan tillhör för att hjälpa den vidare i sitt liv. I kursen ingår allt material som vi behöver under dagen.

Dagen består av en gemensam meditation för att vi ska komma i kontakt med vår själ och våra vägledare. Därefter målar vi ner de budskap som kommer till oss. Vi vet instinktivt precis vad vi behöver måla till varje person och budskapen till ägaren blir alltid rätt just där och då. Om det behövs hjälper även jag till att tolka tavlorna till varje person. Du behöver varken kunna måla eller ha vidare kunskaper om det andliga arbetet i förväg. Det blir alltid som det ska bli och vi vet vad vi ska måla och till vem!

Kanaliseringskurs:

Dagen ägnar vi åt att ta ner budskap från Dina andliga vägledare och änglar. Vi skriver ned budskap från Dina vägledare, genom automatisk skrift. Vi kanaliserar också budskap som hjälper oss att ta oss igenom de förändringar och erfarenheter vi går igenom på vår tid på jorden.

Dagen består av gemensamma meditationer, information om kanalisering och förmågan att ta ner information från den andliga dimensionen.

Samtliga kurser kan också hållas hemma hos Dig tillsammans med Dina vänner. 6-15 personer beroende på platsmöjligheter. Hör av er för mer information och anmälan.